Citat:
În prealabil postat de Dan-Virgil
Daca tu nu dai iubire pe pamant, e ok, inseamna ori ca nu vrei, ori ca nu poti, pe cand Dumnezeu si vrea si poate, de-aia e D-zeu - e absolut. Apoi, mai mare decat dreptatea e dragostea, fiindca nu a fost drept nici ca Domnul D-zeu sa fie scuipat si batjocorit, dar totusi, din dragoste s-a lasat, deci, chiar daca ar fi drept ca multi sa ajunga in iad, totusi, dragostea e mai mare decat dreptatea,sau..ce-i poate sta in cale unei dragoste neconditionate? - dreptatea? - pai dupa dreptate atunci, toti ar trebui sa ajungem in iad, ca nu e om care sa nu pacatuiasca.
|
Pai in cazul acesta ,hai sa fim rai toti ,sa ne mancam precum fiarele ca oricum Dumnezeu ne da toate cele bune.
Si unde vom ajunge ,ca nici departe nu suntem cand Dumnezeu va face precum in vremea potopului ?
Dumnezeu ne iubeste asa rai cum suntem ,bogatul cel nemilostiv nu a avut parte de bune pe pamint ,fiind bogat ,toate fiind de la Dumnezeu ?
Dar Dumnezeu i-a dat bogatului ca si acela sa ii dea celui sarac ,nu numai el sa se bucure din cele ce nu erau ale lui, ci ale lui Dumnezeu .
Si iubire trebuie toti sa dam ,sa ne rugam la Dumnezeu sa ne dea iubire ,sa ne rugam la Dumnezeu sa Il iubim si pe El pentru ca la nastere El ne-a dat talantii pe care sa ii inmultim.
Dar ma opresc aici ,mai bine vorbeste cu un preot ,nu eu trebuie sa tin lectii ,am scris pentru o lamurire rapida ce stiu si eu.