În prealabil postat de Florin-Ionut
Oameni buni, cîtă vreme consumați carne gătită, adio cu vitaminele! Prin prăjire, coacere sau fierbere, microvietățile atît de necesare organismului uman mor de la A la Z! Chiar și o parte din proteine sînt distruse, cam o treime din ele. Structura mineralelor în molecule complexe este și ea alterată prin dizolvarea în apă la căldură.
Deci, dacă nu consumați carnea crudă, nu veți avea parte nici de B12 în mod sigur. Deci vă rămîne să mîncați pește crud și cireșe cu viermi (care conțin și enzime valoroase pentru digestie, enzime anihilate la temperaturi mari).
Citat:
În prealabil postat de sophia
Te rog eu, inceteaza.
|
Eu vorbesc foarte serios, nu glumesc.
O să-ți dau un exemplu de tehnică de supraviețuire, furată de la Bear Grylls: dacă nu ai ce mînca și ești la limită, poți supraviețui cu viermii culeși din cadavrele în putrefacție. Fără să consumi direct din animalele respective, se înțelege. Asta ar putea să-ți salveze viața într-o zi, chiar dacă acum te scîrbește.