Citat:
În prealabil postat de inspiron
Buna ziua
Un om are un mare necaz in viata si trecerea cu bine peste acest necaz nu depide de el oricat de mult si-ar dori. Tot cei ramane este rugaciunea si speranta ca Domnul o sa-l auda. Timpul trece si vine momentul cand nu se mai poate face nimic nici chiar printr-o minune. Incet dar sigur acel om isi pierde credinta probabil definitiv. Intrebarea mea(mai mult retorica) : daca Domnul stia ca-l va pierde pe acel om in urma acelui necaz de ce nu a intervenit ?
ps. exclud din start posibilitatea ca cererea lui nu era pe placul Domnului pentru ca asta inseamna ca toti preotii cu care a vorbit in acea perioada si l-au indemnat sa se roage nu stiau ce spun, iar raspunsurile de genul "si-a luat jucariile si a plecat" o sa le ignor.
Multumesc
|
Doamne ajută!
N-aș vrea să joc rolul prietenilor lui Iov... Nu pot cunoaște planul lui Dumnezeu în privința dvs și nici nu am dreptul de a vă pune întrebări în legătură cu situația dificilă în care v-ați pierdut credința. Aș vrea să vă spun doar atât: întrebați-L pe Dumnezeu din ce motiv nu v-a ascultat rugăciunile. Rugați-L pe El să vă reveleze, să vă explice, ca un Părinte iubitor, ceea ce doriți atât de mult să aflați.
Căutați-L pe Hristos și El Se va lăsa găsit de dvs!
Pace și bucurie întru Domnul!
"Acesta este unul dintre motivele pentru care eu cred în creștinism: e o religie pe care n-ai fi putut-o născoci." (C. S. Lewis)
Câteva gânduri scrise de mine:
http://www.ortodoxiatinerilor.ro/iis...-duhovniceasca