View Single Post
Vechi 05.07.2012, 18:10:16
antiecumenism antiecumenism is offline
Banned

Data înregistrării: 07.08.2006
Locație: ROMANIA,jud. Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria32 Vezi mesajul
nu trebuie sa le stii pe toate de la bun inceput. te poti angaja ca simplu operator si poti face cursuri de calificare si apoi specializare la locul de munca.

Bineinteles n-ai mai avea salariul unui designer care stie toate programele de mai sus de la inceput ci dupa cativa ani seriosi de munca. Insa de putut se poate si fara sa investesti 6000 euro.
Muzica si filmele chiar nu inteleg cum sa fie normal sa nu le platesti. Pai daca dumneata ai fi actor nu ai vrea sa castigi bani de pe urma activitatii? sau cantaret? Sunt oricum o multime de lucruri care se difuzeaza gratuit. Plus ca daca ar scadea pirateria ar scadea si ei preturile produselor. In fine, vorbim de o societate utopica. Am senzatia ca hotia si furtul e inscris deja genetic in firea umana.
-am trecut de mult de nivelul de simplu operator,am lucrat ani de zile ca economist in institutiile de stat dar acum vreau sa ma angajez la o firma si imi place design-ul si am vazut ca se cauta dar nu am vechime ca designer si din aceasta cauza am inceput sa invat softurile de mai sus download-and-ule gratis de pe torente si la fel descarcand si tutoriale video tot de pe torente ,asta e ca sa am sanse mai mari sa ma angajez trebuie sa stiu tot felul de softuri,si cum as fi putut sa le invat daca nu instalandu-le pe pc (numai ca nu am bani de dat-5000 de euro e foooarte muuult- pe le si sincer nu as da nici un euro pe nici un soft).
Asa ca asta e piratam,le luam crack-uite ce sa facem;si americanilor li se par scumpe si pt ei 1000 de euro pe soft nu-i putin,dar pt noi ce sa zic ...
-Suntem noi hoti ? (desi sincer nu cred pt ca de fapt folosim o copie a softului) dar firmele care ne cer 1000 de euro pe soft ce sunt ?
Reply With Quote