Citat:
În prealabil postat de antiecumenism
-am trecut de mult de nivelul de simplu operator,am lucrat ani de zile ca economist in institutiile de stat dar acum vreau sa ma angajez la o firma si imi place design-ul si am vazut ca se cauta dar nu am vechime ca designer si din aceasta cauza am inceput sa invat softurile de mai sus download-and-ule gratis de pe torente si la fel descarcand si tutoriale video tot de pe torente ,asta e ca sa am sanse mai mari sa ma angajez trebuie sa stiu tot felul de softuri,si cum as fi putut sa le invat daca nu instalandu-le pe pc (numai ca nu am bani de dat-5000 de euro e foooarte muuult- pe le si sincer nu as da nici un euro pe nici un soft).
Asa ca asta e piratam,le luam crack-uite ce sa facem;si americanilor li se par scumpe si pt ei 1000 de euro pe soft nu-i putin,dar pt noi ce sa zic ...
-Suntem noi hoti ? (desi sincer nu cred pt ca de fapt folosim o copie a softului) dar firmele care ne cer 1000 de euro pe soft ce sunt ?
|
Problema apare atunci cand faci bani de pe urma acestor softuri, cand faci proiecte cu ajutorul lor pentru care esti remunerat, nu cand le folosesti pentru uz personal.