Citat:
În prealabil postat de sophia
Unul din putinele subiecte la care sunt de acord cu Zaharia.
@Ovidiu b. - Nu stiu sa fi jignit cumva prin mesajele mele. Eu ma rezum sa raspund la subiect si nu ma leg de persoane aici pe forum.
Daca am gresit totusi im cer scuze.
Exista oameni aici pe forum care lovesc puternic la persoana. Dar lor nu le spune nimeni nimic.
|
Cred că citatul asta e suficient ca să-mi susțină ideea.
Citat:
Nu mai vorbi prostii, Ovidiu.
Oamenii nu traiau mai mult.
|
Eu îți citez din Biblie și tu vii și spui că spun prostii. Te-am iertat și ascult cu drag în continuare...hai să nu ne supărăam așa ușor pe flecurile astea. Eu nu am impus și nu îți impun ceva, ci doar am susținut un punct de vedere. Te rog încearcă să faci puțin diferența.
Citat:
Si jignita ma simt eu (si be una dreptate) cand la fiecare vorba sunt luata peste picior, cand mi se batjocoreste scoala pe care am facut-o, cand mi se dau sfaturi ce sa mananc, ce sa fac, ce sa imbrac, sa nu am copii, aia e pacat, aia e rau, aia nu e ortodx etc.
Numai lectii. Si intrati in permanenta in sfera f.privata a omului.
|
Asta vezi tu...dar te rog fă-mă atent unde am intrat în sfera ta privată. Faptul că ceea ce susțin eu nu-ți convine sau nu-ți place...foarte frumos...dar nu te mai ataca așa...vino cu idei și argumente dar nu cu supărări. Dacă nu poți purta o discuție fără să te superi atunci nu mai intra în ea.
Iți propun ceva....hai să lăsăm supărările și orgoliile...fiecare cu părerea lui...dar fără supărari. Fiecare avem de învățat unul de la celalalt. Îmi cer iertare dacă te-am supărat cu ceva.