Subiect: Sfanta Liturghie
View Single Post
Vechi 07.09.2006, 15:07:22
marlene marlene is offline
Junior Member

Data înregistrării: 09.07.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de NiCcoleta
Super ,super de tine Saurian :).As vrea sa fiu in locul tau...:DAm sa mai cuget si eu la asta...sper sa gasesc o cale...:rolleyes:

Doamne milueste!
Da...ar fi bine sa ne putem impartasi in fiecare saptamana...ce ne retine?piedici sunt multe...depinde cum le putem trece.Eu de ex am fost oprita de la impartasanie de care duhovnicul meu aprox un an si jumatate,(binenteles pentru pacatele mele).La inceput am fost suparata pe duhovnic spunandu-mi ca totusi a fost prea aspru cu mine...insa mai tarziu mi-am dat seama cata dreptate a avut.A fost pentru prima oara in viata mea cand am simtit cu adevarat ce inseamna sa fi impartasit, a fost pentru prima oara cand am simtit ca doresc cu adevarat sa fiu impartasita ,sa fiu flamanda dupa trupul si sangele lui Hristos,simteam cum imi tanjeste sufletul cum arde in mine dorinta de a primi sfanta impartasanie.In momentul cand am fost impartasita am simtit cu adevarat ca Hristos e in sufletul meu,e in inima mea.Ceea ce a fost mai interesant este faptul ca am fost anuntata prin vis cand va sosi clipa mult dorita.Si exact asa cum am visat asa s-a intamplat.Am visat ca voi fi impartasita in manastire lucru la care nici nu m-am gandit(mai ales ca duhovnicul meu slujeste in biserica)intr-o zi de sarbatoare, era Buna Vestire...si exact asa s-a intamplat.Ce sa spun... Dumnezeu face minuni.In ce priveste Sfanta Liturghie pentru mine are o semnificatie deosebita,este locul unde pot sa ma intalnesc cu Isus Hristos,locul de care nu as dori sa ma despart niciodata.
Reply With Quote