Ai spus lucruri adevarate, in sensul ca: intr-adevar, s-au petrecut niste lucruri chinuitoare pentru fata, eu nu am negat asta, aceste practici nu se incadreaza in canoanele bisericii, de aia am si spus intr-un post anterior ca inteleg contextul in care a reactionat Sf. Sinod asa cum a facut-o.
Eu insa nu consider nici ca moartea a fost exclusiv una patologica, dar nici nu cred ca s-a datorat chinurilor!
Nu am vazut un schizofrenic care sa devina agresiv in toate formele in prezenta sfinteniilor, si nici sa-i treaca criza imediat dupa, acesta intruneste mai degraba conditiile unei prezente demonice.
Spitalul care a externat-o pe fata topita de foame, drogata si intr-o stare de nerecunoscut nu a fost tras la raspundere, adica putem intelege de ce se comporta personalul medical cu pacientii fara bani precum cu animalele, insa nu putem intelege de ce au luat-o Corogeanu si maicile pe acea nefericita din spital si au facut ceea ce stiau ei sa faca, asa cum s-au priceput (si aici putem discuta de greselile lor), adica rugaciuni.
In plus, eu nu mai decat un lucru: suntem mai buni decat Corogeanu si maicile respective? Avem dreptul sa-i numim criminali? Eu nu consider ca avem acest drept!
|