Deja am ajuns la exasperare cu acest subiect! Fratilor, eu sunt de loc din Husi! Acuma na, ca v-am dezvaluit:) Deci stiu ca: o fi avut si corogeanu o parte din vina dar cea mai mare vina a fost a lui IPS Corneliu care a negat, a MINTIT, a hulit un slujitor al episcopiei sale! Pe cand Hristos NU a alungat pe Iuda cand L-a tradat, NU a hulit pe cei care Il rastigneau, ci a spus "Parinte iarta lor ca nu stiu ce fac". Ce era daca IPS Corneliu ( nu va mai legati de IPS Ioachim era BOLNAV IN ACEEA PERIOADA) spunea asa, da a gresit il vom judeca in fata Sfantului Sinod! Ceea ce s-a debitat pe la tv, nu e adevarat decat in parte! Stiti voi ce a facut din sfanta noastra episcopie? Stiti voi ce fel de pastor este? Eu stiu! NU DE LA TV! Ci pentru ca am cantat la calugaria, hirotonia lui! Sunt sigura ca voi avea mari probleme acum dar!! nu mai pot rabda sa vad cum acuzati un om nefiind in cunostinta de cauza! Personal IL CUNOSC si pe Silvan cel care a urmat lui Corogeanu, intelegeti? Nu mai vorbiti despre ceea ce stiti de la TELEVIZOR! IPS Daniel, actualmente Patriarh stia de toata povestea si a intrezis preotilor sa vorbeasca! Corogeanu este un SACRIFICAT! daca a gresit cu ceva, a gresit si va plati ptr asta, dar NU ii mai aruncati in spate toata vina! Si incetati sa mai judecati voi ceea ce se CUVINE SA JUDECE HRISTOS! Te temi Mirene ca va ramane nejudecat? Atubnci mai bine emrgi frate tu in scaunul Judecatorului si "ucide-i" pe toti! Este lipsa de smerenie si respect sa judeci un om care nici macar nu poate sa se apere..daca ar aparea corogeanu aici pe forum si te-ar intreba privindu-te in ochi: cu ce te-am suparat de ma judeci atat de tare? ce ai raspunde????
|