Citat:
În prealabil postat de Mirean
Citat:
În prealabil postat de marilena12
Si de cand ma rog aceasta lipsire "legala" de libertate este prevazuta in Codul Penal? Ca doar nu vorbesti pentru prosti, te refereai la lipsirea de libertate care constituie infractiune!
Las-o balta mirene, devii penibil in stradania ta de a demonstra cum toti sunt in inselare, numai tu esti in adevar...
|
Lipsirea de libertate in mod ilegal este prezentata in Art. 189 CP.
Exista o forma simpla a infractiunii (alin 1) si opt agravante (alin. 2-5).
Zic sa mai studiezi CP..:).
Cred ca tu devii penibila in incercarea de a demonstra ca chiar stii despre ce vorbesti...
|
Hai ca m-ai impresionat pana la lacrimi! Deci nu te-ai referit la alt fel de lipsire de libertate decat cea care este prin sine o infractiune, nu? Pai atunci inseamna ca nu mai era cazul sa specifici pentru nimeni ca este si "ilegala". Daca ai fi citit postarea mea, ai fi priceput de ce nu e cazul sa te exprimi la modul "lipsire ilegala de libertate". A inteles toata lumea ca vorbeai despre o infractiune. Insa poate ai crezut ca ai de-a face cu lume mai nescolita, si ca ar putea cineva sa creada ca preotul a arestat-o cumva pe Cornici. In acest caz...iertaciune!!! Multumim pt consiliere! Desi e simplu pt tot poporul sa dea o cautare pe google...
P.S. Da-mi voie sa imi pastrez parerile si sa continui sa cred ca judeci si osandesti ba chiar ca te contrazici: initial ai sustinut ca preotul este criminal si ca a omorat o femeie, apoi ai intors-o si ai sustinut ca lipsirea de libertate este o infractiune grava! Ei bine, abia aici ai dreptate, ma bucur ca ai schimbat incadrarea faptei! Tot e ceva.
Pt cine este interesat si de alta parere:
http://www.nistea.com/dosare-ortodoxe/manastirea-tanacu-preotul-daniel/cazul-tanacu-monahul-balan.htm