Citat:
În prealabil postat de marilena12
|
"Eu insa nu consider nici ca moartea a fost exclusiv una patologica, dar nici nu cred ca s-a datorat chinurilor!"
Dupa tine, care a fost cauza mortii?
"Nu am vazut un schizofrenic care sa devina agresiv in toate formele in prezenta sfinteniilor, si nici sa-i treaca criza imediat dupa, acesta intruneste mai degraba conditiile unei prezente demonice".
Soro, te iau cu mine la sectia de "veseli" de la Bagdasar din Bucuresti (cunoscut ca spitalul 9) sa vezi cum fac unii schizofrenici care nu-si iau tratmentul? Ai ramane surprinsa ce "demonizati" vezi acolo, si ce repede ies "demonii" dupa ce iau tratamentuil...
Unde sunt mentionate conditiile unei prezente demonice?
"Spitalul care a externat-o pe fata topita de foame, drogata si intr-o stare de nerecunoscut nu a fost tras la raspundere, adica putem intelege de ce se comporta personalul medical cu pacientii fara bani precum cu animalele, insa nu putem intelege de ce au luat-o Corogeanu si maicile pe acea nefericita din spital si au facut ceea ce stiau ei sa faca, asa cum s-au priceput (si aici putem discuta de greselile lor), adica rugaciuni"
In spital primise tratement pt. schizofrenie, tratament pe care isi facea efectul. Corogeanu i-a interzis sa mai ia acest tratment. Daca era slabita, precum zici, nu trebuie sa o hraneasca? Si nu putea, dupa ce o hranea sa o duca la o slujba in acord cu canoanele (Maslu, Acatist, Liturghie etc.). Unde este vorbas de o slujba in care o persoana este imobilizata pe cruce?