Citat:
În prealabil postat de marilena12
Hai ca m-ai impresionat pana la lacrimi! Deci nu te-ai referit la alt fel de lipsire de libertate decat cea care este prin sine o infractiune, nu? Pai atunci inseamna ca nu mai era cazul sa specifici pentru nimeni ca este si "ilegala". Daca ai fi citit postarea mea, ai fi priceput de ce nu e cazul sa te exprimi la modul "lipsire ilegala de libertate". A inteles toata lumea ca vorbeai despre o infractiune. Insa poate ai crezut ca ai de-a face cu lume mai nescolita, si ca ar putea cineva sa creada ca preotul a arestat-o cumva pe Cornici. In acest caz...iertaciune!!! Multumim pt consiliere! Desi e simplu pt tot poporul sa dea o cautare pe google...
P.S. Da-mi voie sa imi pastrez parerile si sa continui sa cred ca judeci si osandesti ba chiar ca te contrazici: initial ai sustinut ca preotul este criminal si ca a omorat o femeie, apoi ai intors-o si ai sustinut ca lipsirea de libertate este o infractiune grava! Ei bine, abia aici ai dreptate, ma bucur ca ai schimbat incadrarea faptei! Tot e ceva.
|
Soro, eu ti-am dat denumirea exacta a infractiunii, asa cum se afla ea scrisa in Codul Penal. cauta si o sa vezi ca nu am gresit.
Personal, consider ca Corogeanu este un criminal, chiar daca fapta lui nu a fost intentionata.
Oficial, incadrarea juridica este "Lipsirea de libertate in mod ilegal" (189 CP).
Eu zic sa citesti, pe langa CP (crede-ma faptul ca ai un procuror in casa nu suplineste studiul personal) si postarile anterioare, toate.
Asta te-at scuti de acuzatiile penibile la adresa me din ultimele postari.
Inca ceva...poti gasi si pe google cele expuse de mine, si se confirma ca nu am gresit!