View Single Post
Vechi 08.07.2012, 17:26:30
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de nutucutu Vezi mesajul
Adineauri vorbeati de prejudecata "nu conteaza ce face popa cu banii bisericii".
No offence, dar încercați să citiți de două ori postările înainte de a răspunde.

Citat:
daca singura preocupare a bisericii dumneavoastra ar fi mintuirea sufletului nu ar trebui sa va preocupe ce se intimpla cu banii.
Un creștin conștiincios trebuie să fie interesat de situația banilor oferiți în Biserică și e numai normal ca să verifice și să-și dea tot concursul ca aceștia să fie folosiți cât mai eficient. Nu știu cum e la dumneavoastră, însă în biserica mea se dau rapoarte periodice cu privire la modul cum au fost folosiți banii în diferitele fonduri și proiecte. Nu cred că transparența e rea, mai ales în ce privește finanțele.

Citat:
Dar, cum v-am aratat, biserica dumneavoastra are metode de expansiune asemenea multinationalelor. Adica e lumeasca, foloseste metode lumesti de existenta/expansiune/promovare si te intrebi care-i scopul? Nu e preocupata de mintuirea sufletului omului la care nu a ajuns Evanghelia Lui Hristos
Da, are metode de expansiune în toată lumea, tocmai pentru că e interesată de mântuirea semenilor. Dar o face cu mijloace pașnice, nu cu arbaleta și archebuza ca știm noi cine...

Citat:
Bineinteles ca sesizez diferenta, dar nu despre asta e vorba. Este vorba despre faptul ca propovaduiti fals ca sinteti asemenea apostolilor/primilor crestini
Vă atrag atenția pentru a doua oară, că nu asta am spus și nu asta propovăduim noi. Dacă la nivel teologic ai doctrina apostolilor, nu înseamnă automat că ai și viața lor curată, desăvârșită și jertfitoare.

Citat:
Ati sesizat bine: 3 din cei 4 bunici ai mei nu au vorbit limba romana ci maghiara. La a 3-a generatie noi vorbim limba romana (imperfect, stiu bine acest lucru)
În cazul acesta îmi retrag cuvintele și-mi cer scuze.