Subiect: Despre femeie
View Single Post
Vechi 08.07.2012, 19:42:51
andravenache andravenache is offline
Member

Data înregistrării: 26.03.2011
Locație: Timisoara
Implicit @Laura19

Eu nu ma epilez pentru a-mi expune acele zone (axila, abdomenul, zona inghinala). Dimpotriva, le acopar pe toate si totusi..... indepartez parul de pe ele imediat ce acesta poate fi indepartat, chiar si iarna cand le acopar uneori si cu 3 randuri de haine (chiloti, ciorapi, blugi - de exemplu).
Pentru mine epilatul este o chestiune care tine de igiena. Daca am par sub brat si transpir ma simt ingrozitor (mai ales acum vara). Nu mai vorbesc de mersul la toaleta si urina care, la noi fetele, are sanse foarte mari sa ramana pe parul pubian (care nu poate fi sters cu hartia igienica la fel de usor ca si pielea epilata). Pe abdomen ma epilez tocmai pentru ca il acopar excesiv: de exemplu, iarna abdomenul meu poate fi acoperit de: maieul, peste care vin ciorapii, peste care vin blugii, peste care vine pulovarul, etc. (este locul de intersectie al hainelor mele decente, caci nu umblu cu buricul gol).
Eu simt ca ma irit daca nu ma epilez. Prin urmare, nu cred ca este pacat sa fac asta. In plus, o femeie maritata, chiar daca atunci cand iese in lume trebuie sa fie acoperita (sa fie decenta, nu invizibila), acasa, in dormitor, cand se dezbraca in fata sotului, trebuie sa aiba o piele fina si frumoasa, hidratata, epilata s.a.m.d.
Sunt deacord ca trebuie decenta si simplitate in imbracaminte, dar sa nu exageram. Mai avem putin si o sa spunem ca e pacat sa ne spalam, ca doar o facem tot pentru a mirosi frumos si a fi atragatoare (cum ar putea o fata nespalata sa ademeneasca barbatii?). Sa nu exageram! Mai degraba, daca e sa vorbim de smerenie, poate ar trebui sa ne punem problema purtarii bijuteriilor....
Reply With Quote