View Single Post
Vechi 09.07.2012, 10:52:56
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de nutucutu Vezi mesajul
Pai raspunsul e simplu: nu cunoasterea si Hristos ii determina pe ei sa-si schimbe religia, ca doar se pot mantui si in religia lor. Dar sa fii independent si de capul tau nu e permis in Bisericile Traditionale.
Afirmația dvs. ar putea fi adevărată îndreptul creștinilor "independenți", adică cei fără o biserică anume; însă până acum n-am auzit decât de preoți ce trec la o altă Biserică organizată și care cere rigoare doctrinară și administrativă.

Citat:
Ascultarea, supunerea, umilinta sint lucruri foarte grele si lipsesc cu desavirsire in secte.
Nu știu ce secte ați studiat atât de amănunțit, însă știu că bisericile neoprotestante învață și urmăresc desăvârșirea în cele trei privințe enumerate de dumneavoastră

Citat:
Cui sa i se supuna np cind el e deja egalul Domnului (ei sint sfinti deja!)?
Numiți un singur np care s-a autodenumit "sfânt deja", dar vă rog excludeți-i pe cei cu probleme psihice.

Citat:
Chiar si denumirea dumneavoastra de "protestanti" arata ca sinteti in protest permanent, asemenea ingerului intunecat la culoare!
Denumirea aceasta nu noi ne-am dat-o, ci chiar dumneavoastră-catolicii!

Citat:
Este asa simplu sa acuzati (Biserica nu e buna, duhovnicii nu sint buni, crestinii se foiesc in biserici, vorbesc, Biblia modificata -cand dumneavoastra ati scos fara rusine din Biblie capitole intregi- etc, etc, etc)
Singura vină ce ne-o imputați (excluzând desigur cele trei misterioase "etceteri") este că am scos "fără rușine" capitole întregi din Biblie? Haideți doamnă, nu se poate să nu găsiți alte capete de acuzare... doar cu minciunica asta vă prezentați?

Citat:
Daca biserica adventista se va umfla ca un balon de sapun, tot asa se va si sparge. Pentru ca daca numai interesul ii va mina pe unii crestini sa-si schimbe religia o data, tot interesul va fi motivul pentru care isi vor schimba religia si a doua oara. Singura motivatie care ii face pe oameni sa fie statorinici si sa persevereze oricat de mari ar fi piedicile este Isus Hristos.
Aici aveți dreptate, dacă L-au găsit pe Hristos în Biserica Adventistă, vor rămâne acolo și-i vor îndruma și pe alții către acel loc unde L-au găsit pe Mântuitorul lor personal. Deocamdată sensul de mers al "Plecărilor" rămâne invariabil cel din titlul topicului... ←N-o luați ca pe o victorie personală, ci ca pe o victorie a lui Hristos!