View Single Post
Vechi 09.07.2012, 11:19:10
nutucutu nutucutu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.08.2010
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu Vezi mesajul
Destul de riscantă adoptarea unei asemenea filosofii... Vreau să vă spun că e riscantă și pentru un adventist, nu doar pentru un catolic; căci nu Biserica mântuiește, ci Hristos!
Evident ca Hristos mantuieste
Citat:
Posibil să fie o deformație profesională, lucrați în domeniul bancar? Credeți că chiar toți oamenii urmăresc interese financiare?
Ce il poate determina pe un om sa ma abata de pe drumul meu spre matuire? Banii, sau mai rau, pierderea sufletului meu (lucru pe care incep sa-l cred din ce in ce mai mult). De ce va risipiti energia in tarile care deja il cunosc pe Domnul nostru, catolice sau ortodoxe, si nu v-o canalizati in tarile care nu au auzit nimic despre Domnul nostru? Banii sau pierdera sufletelor cat mai multor oameni.
Citat:
A treia concluzie greșită... Vreți să spuneți că Biserica Catolică și-a împlinit deja scopul prin distrugerea a 1.000.000.000 de vieți? Vedeți cât de greșită optică aveți?
E trist sa vad cum adventistii beneficiaza de truda si jertfa milioanelor de calugari care, timp de mii de ani, au copiat Sfanta Scriptura si au transmis-o generatiilor urmatoare, de munca calugarilor care au compus imnuri in cinstea DOmnului nostru, dar sant foarte rigurosi cu greselile Bisericii. Ce confortabil, nu-i asa? Pe de o parte aruncati cu pietre in Biserica Catolica, iar pe de alta parte nu aveti nici o rusine sa va infruptati din roadele ei! Chiar daca Biserica noastra ar fi facut ceea ce sustineti dumneavoastra, asta nu justifica greselile dumneavoastra.(ati revenit la setarea initiala: produsul dumneavoastra e mai bun ca al concurentei).