Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu
Destul de riscantă adoptarea unei asemenea filosofii... Vreau să vă spun că e riscantă și pentru un adventist, nu doar pentru un catolic; căci nu Biserica mântuiește, ci Hristos!
|
Evident ca Hristos mantuieste
Citat:
Posibil să fie o deformație profesională, lucrați în domeniul bancar? Credeți că chiar toți oamenii urmăresc interese financiare?
|
Ce il poate determina pe un om sa ma abata de pe drumul meu spre matuire? Banii, sau mai rau, pierderea sufletului meu (lucru pe care incep sa-l cred din ce in ce mai mult). De ce va risipiti energia in tarile care deja il cunosc pe Domnul nostru, catolice sau ortodoxe, si nu v-o canalizati in tarile care nu au auzit nimic despre Domnul nostru? Banii sau pierdera sufletelor cat mai multor oameni.
Citat:
A treia concluzie greșită... Vreți să spuneți că Biserica Catolică și-a împlinit deja scopul prin distrugerea a 1.000.000.000 de vieți? Vedeți cât de greșită optică aveți?
|
E trist sa vad cum adventistii beneficiaza de truda si jertfa milioanelor de calugari care, timp de mii de ani, au copiat Sfanta Scriptura si au transmis-o generatiilor urmatoare, de munca calugarilor care au compus imnuri in cinstea DOmnului nostru, dar sant foarte rigurosi cu greselile Bisericii. Ce confortabil, nu-i asa? Pe de o parte aruncati cu pietre in Biserica Catolica, iar pe de alta parte nu aveti nici o rusine sa va infruptati din roadele ei! Chiar daca Biserica noastra ar fi facut ceea ce sustineti dumneavoastra, asta nu justifica greselile dumneavoastra.(ati revenit la setarea initiala: produsul dumneavoastra e mai bun ca al concurentei).