View Single Post
Vechi 09.07.2012, 14:41:17
aureliapopescu aureliapopescu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.11.2005
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Pai asa e cu romanul, are memorie scurta, uita ce s-a intamplat la mandatul precedent.

Pai ce conta ca si atunci se fura, atat timp cat nu-mi lua mie din salariul de bugetar, ce ma intereseaza de unde faceau rost de bani si cat furau?

Sa fure domnule decent, sa vorbeasca diplomat in timp ce fura si sa ne lase si pe noi sa traim din firmiturile care cad de la masa lor, uite asa este ideea romanului despre decenta politica.
Nu-mi place de Basescu, nu-mi place ca nu vorbeste frumos, nu zambeste ca un fotomodel, nu fura! Ce daca a avut curaj sa spuna populatiei ca va taia de la bugetari o parte din salariu? Ce daca a lasat justitia sa-si faca meseria? Nu avem nevoie de un presedinte jucator, avem nevoie de un prim ministru care-si trece la CV doctorate beton si care minte frumos, incalca constitutia si n-are coloana vertebrala! Daca de asta avem nevoie e mare pacat.
Daca prin schimbarea fortata a unui presedinte mai putin charismatic, tara si populatia e nevoita sa suporte o cheltuiala de 100 milioane pentru referendum, asta spune ceva de strategia noului guvern care in 2 luni de cand e la guvernare si-a pus planul de strategie economica la care lucreaza de 8 ani din opozitie.
Daca parlamentari care sunt pe marginea prapastiei si-au amintit brusc ca trebuie sa mearga la serviciu, asta iar spune ceva. Nu fac politica, nu fac parte din nici un partid, dar nu pot sa nu gandesc si sa nu analizez faptele, asa cum apar ele, nu pot sa nu ma informez si din alte surse decat cele ale televiziunilor si nu pot zice ca n-am auzit de ceea ce spune E. Hurezeanu,G. Iliceanu,A. Plesu,care au aces la informatii mult mai pertinente decat asa zisi oameni politici.
Nu pot sa zic ca usl-ul are dreptate cand ultima masura pe care au luat-o a fost aceea ca leul s-a prabusit brusc si facturile mele au crescut considerabil si daca nici asta nu mai conteaza atunci intr-adevar ne meritam soarta!