Subiect: CAZUL TANACU
View Single Post
Vechi 08.10.2007, 20:24:54
marilena12 marilena12 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.08.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de calator
ma intreb daca ai fi gandit la fel daca sa zicem astfel ar fi facut sotul acasa (sa o lege etc) A murit din vina demonilor...asta e chair buna de tot. Dumnezeu a vrut sa patimeasca maicile....interesante patimi. Cu astfel de credinciosi astfel de preoti
Pai din pacate nu imi pot imagina cum ar fi fost sa faca sotul meu acasa rugaciuni pentru cei tulburati de duhuri necurate...eu stiu ca doar preotii, cu mult post si rugaciune pot indrazni sa savarseasca slujbe. Cum ar putea sotul meu sa savarseasca Taina Maslului?
Chestia cu legatul sau imobilizatul unui demonizat am vazut-o si in alte manastiri. Si eticheta de demonizat nu o dau eu cuiva, ci numai preotii pot sa stie cel mai bine!
Si cred ca un preot, trebuie sa aiba cunostinte teologice! Este obligatoriu! Ca nu a avut Corogeanu multa experienta e una, dar sa spui ca nu avea cunostinte teologice, mi se pare cam mult. Parerea mea.
Si da, si maicile si preotul patimesc, nu cred ca doare pe cineva mai mult moarte Irinei Cornici, decat pe ei! Si inchisoarea, este patima grea, chiar si o noapte.
Iar despre vine demonilor, intreaba si un preot, iti va spune cu siguranta ca acestia ii ispitesc pe oameni sa faca pacate! Omul este condus in primul rand de diavol spre pacat! De-aia spun Sfintii Parinti sa nu judecam aproapele ca a gresit, pt ca toti gresim daca cadem in ispita vrajmasului! Nimeni nu este fara de pacat in fata lui Dumnezeu, doar Hristos a fost lipsit de pacate!
Despre ultima ta remarca, ai dreptate, frate eu una merit sa te indoiesti de credinta mea: sunt o pacatoasa. Roaga-te si pentru mine!:)