Ce ma bucur ca ai deschis acest subiect. Eu sunt un astfel de caz. Am mai postat pe forum povestea noastra insa mai spun o data pentru ca nu invetez sa ii multumesc Domnului pentru minubea din viata noastra. Sunt casatorita din 2006 insa am decis sa avem copii abia dupa 3 ani de la casatorie... (credeam ca noi decidem ce si cand... naivii de noi). Din fericire nu a fost cum am crezut. Acest lucru ne.a intors catre Dumnezeu atat pe mine cat si pe sotul meu. Medicii nu imi puteau gasi o problema anume. Pur si simplu nu ramaneam. Sotul meu era sanatos, eu imi facusem toate analizele si.... nimic...
Am vorbit cu duhovnicul nostru si ne.a spus ca trebuie sa postim si sa ne rugam. Doctora mea a spus ca sunt nebuna, ca asa n.am sa mai raman insarcinata daca tin post...
Am decis sa imi ascult duhovnicul si am facut exact ce mi.a spus. Post 40 de zile si 4 acatiste pe zi. M.am rugat impreuna cu sotul meu. N.a fost usor pentru ca trebuia sa mergem la sv, sa facem si treburile casei. Ne.am rugar Domnului Iisus Hristos, Maicii Domnului, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Sfanului Nicolae...
Dintr.o intamplare a trebuit sa ajung la Constanta pentru niste cursuri. Era iarna lui 2010. Autostrada era blocata de nameti. Am mers cu sotul la acele cursuri si ne tot gandeam cum sa procedam acolo. Am trecut cu greu peste saptamana aceea dar am reusit sa indelinim poruncile parintelui.
Am mers si la Prislop la parintele Arsenie Boca si ne.am rugat si dansului sa ne fie mijlocitor. Dupa aceea la doua luni distanta am ramas insarcinata. A fost cea mai mare bucurie din viata mea. Eramcoplesiti de bucurie ca Dumnezeu ne ascultase , prin mijlocitorii Lui, pe noi pacatosii.
In rugaciunile mele mi.am dorit ca bebe sa fie baietel ca sa il aduc Dpmnului. Sa ma bucur de copilaria sa apoi sa il duc Lui, daca va fi vrednic.
Acum avem o minune de baietel care poarta numele Sfantului Nicolae si al Domnului Iisus Hristos - Nicolas Emanuel.
Domnul le poate indeplini pe toate. Nu incetam sa ii multumim Domnului si mijlocitorilor pentru aceasta minune.
|