Desi sunt inregistrata de putin timp pe forum,il citesc de aproape 2 ani.Am ajuns astfel sa citesc multe mesaje care mi-au mers la suflet,insa am observat in decursul acestor 2 ani ca s-au imputinat userii care aveau (pt mine cel putin) ceva de zis.Sunt inca destui ale caror mesaje le citesc cu placere,insa am remarcat ca pana si subiectele de discutie s-au schimbat.Stiu ca atunci cand am descoperit forumul si am inceput sa-l citesc altele erau temele de discutie,se vorbea mai mult despre credinta,despre patimi,despre post,era mai multa lumina in mai marea majoritate a posturilor.Acum,observ cu intristare ca se vorbeste mai mult despre vraji,despre barbati neideali,despre masonerie,daca e pacat sa porti fusta doar pana la genunchi etc.Nu spun ca nu-si au rostul toate acestea,din pacate observ ca exista tot mai multe probleme cu care omul se confrunta si e normal sa se intereseze ce si cum,dar parca am uitat (pana si pe acest forum crestin ortodox) de lucrurile simple,profunde.
Pe mine m-a ajutat mult forumul.Cand am inceput sa-l citesc eram la inceput,nu stiam mai nimic despre Dumnezeu,de aici am aflat care e diferenta dintre un Acatist si Paraclis,de aici am aflat ca nu oricine poate citi Moliftele Sfantului Vasile cel Mare si tot aici am citit numeroase postari cu si despre viata practica care mi-au fost de mare folosetc.Insa in ultima vreme acestea s-au imputinat,se vorbeste tot mai mult despre lucrurile urate care se intampla in lume,de parca ne-am plictisit sa vedem partea frumoasa a vietii.
Pentru mine,cea mai frumoasa postare (de altfel,toate postarile userului respectiv au fost o incantare pt ochii mei,cred ca le-am citit pe toate si imi pare atat de rau ca s-a retras) este aceasta:
http://www.crestinortodox.ro/forum/s...ead.php?t=5304 (e scrisa in 2 parti).