Citat:
În prealabil postat de Yasmina
Apropos,de cele spuse de podolski ,oare cate femei s-or fi lasat ademenite de picioarele paroase ale barbatilor dezvelite de pantalonii scurti..????
Barbatii smintesc mai degraba prin atitudine decat prin aspect,pot fi imbracati in costum cu 3 piese si cravata si in acelasi timp iti pot arunca priviri necuvincioase si zambete( experienta de serviciu).
Insa mai cred ca nimeni,absolut nimeni nu poate fi ispitit in curvie fara vointa lui.
|
Povestile despre cum se ispiteste un barbat sau o femeie nu face obiectul acestui forum, dar in esenta este diferit de la un sex la altul.
Este adevarat ca barbatii ispitesc atuitudinal in primul rind , dar infara de toata increderea in noi , de statul bine pe picoare fata de o asemenea ispita trebuie sa stim si sa luam seama bine la un siretlic al diavolului pe care il foloseste in cele din urma : nici o data nu te ispiteste cu un barbat urit sau badaran sau care are exact acele "calitati" pe cate tu nu le suferi , pt. ca astfel sa ii poti rezista si sa il infringi. Nu ! A ispitit el calugari imbunatatiti pe care era gata-gata sa ii insele , dara-mi-te pe un mirean !
Ci te ispiteste exact cu unul frumos, rupt din poarta Raiului , cu maniere, elegant, finut , atent, cult, cu simtul umorului sau care in aparenta este preocupat de trairea spirituala, protector , adica , cu unul care are acele calitati pe care tu le cauti sau le apreciezi cel mai mult , acele calitati pe care tu insuti i le-ai spus ispititorului ori de cite ori ai avut ocazia in discutii si parole feminine, tocmai pt. a te putea insela si ingenunchia, a te batjocori si a te departa de Dumnezeu .
Atunci sa vezi incercare ! Dar daca asta inca nu s-a intimplat pina in prezent este numai din pronia divina care in acest caz, ca si in altele, inseamna totul pt. viata unui om .
Multe si felurite sunt ispitirile prin care un om trece in viata lui dar cea legata de pofta trupeasca cred ca este una care poate crea multa suferinta, care are transmitere genica la mostenitorii a 9 neamuri, care se ispaseste greu de tot si care umple de rusine indiferent de modernismul timpurilor pe care le traim !
De aceea , cu asa ceva nu este de gluma , ci este de ... fugit !
Totusi , in afirmatia pe care o faci cu atita siguranta inteleg nuanta care o voiesti sa transpara dincolo de cuvinte .
Fie si cum zici tu !