View Single Post
Vechi 10.07.2012, 23:02:17
Anna Anna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.04.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de costel Vezi mesajul
Dupa o betie se spune ca e indicat ca a doua zi sa bei o bere, pe baza proverbului "cui pe cui se scoate". Eu nu cred ca te poti trezi mai usor din betia in care ai cazut printr-o bere. Cred mai degraba ca ajungi sa cazi iar in ea.
Eu nu am auzit sa se foloseasca asta la betie :))
Eu o inteleg ca o teorie, cum ca uneori rezolvarea unei probleme este a face exact ceea ce a cauzat-o. De exemplu, eu am auzit-o in legatura cu febra musculara. Febra musculara trece mult mai repede daca a doua zi iti folosesti din nou muschii, desi ti-ar veni sa crezi ca trece prin odihna. Deci daca efortul fizic cauzeaza febra musculara, aceasta trece tot prin efort fizic...deci cui pe cui se scoate :))
De asemena am mai auzit-o in legatura cu suferinta din dragoste, daca suferi ca nu poti fi cu cineva, dragostea pentru altcineva (cu care poti fi) te poate face sa uiti de primul.

"Daca Dumnezeu nu exista atunci totul este permis" (tot Dostoievski)
Reply With Quote