View Single Post
Vechi 11.07.2012, 13:08:34
IonelaC IonelaC is offline
Junior Member

Data înregistrării: 24.08.2010
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Hartford Vezi mesajul
Multmesc de sfaturi ,ieri a fost la control si inca se mai vede ca o ceata pe plaman doctorul ia mai dat inca o saptamana, dupa care din nou la control nu stiu daca e asa bine cu razele astea asa dese.
Din ce m-am informat eu, aparatura folosita, mai ales in America, este foarte performanta si nivelul de radiatie este mult scazut. Preventiv - pentru ca o doza de radiatie tot i se aplica Angelicai, de fiecare data cand i se fac radiografii - e bine sa aiba zilnic un aport de substante antioxidante (tot din fructe si legume crude, doze mari si foarte mari se gasesc in fructele de padure, rosii gatite, struguri, citrice, avocado, fructe de goji), sa bea apa si sucuri naturale (1,5 - 2 litri pe zi) si sa doarma cel putin 9 ore pe noapte (timp in care organismul secreta hormonii de crestere, se reface si se detoxifiaza). Sunt esentiale cele doua ore dintre 22.00 si miezul noptii, deci ar fi indicat sa nu se culce mai tarziu de 22.00.

Cam asta ma gandesc ca se poate face fara prea mari eforturi. Si foarte important este sa fie mereu vesela, cu cat va fi mai binedispusa si mai optimista, mai increzatoare că Dumnezeu, familia și noi toti o iubim, cu atât refacerea Angelicăi va fi mai rapidă.
Reply With Quote