Citat:
În prealabil postat de patricia2006
doamne ce soacra am.....nu i pasa deloc de mine si de prob pe care am avut-o....ma pune sa fac treaba si ea se menajeaza de nu iti vine sa crezi....azi i sa pus pata ca nu am ajutat-o sa care graul....sa stau eu in soare.......acu nu mai vb cu mine si mi-a facut niste reprosuri........fetele ei le menajeaza,eu sa fac in gradina si ea sa dea productia la fete.NU O MAI SUPORT...SA MA IERTE DUMNEZEU.....
|
Din pacate, pentru aproape fiecare dintre noi, este vizibil ce vrea Dumnezeu de la tine. Numai pentru tine, nu. Te simti umilita, expluatata, jignita, marginalizata, unde? Intr-o lume in care legal "tu nu existi". Daca vreodata asa-zis-a ta soacra, te-o fi placut, cu bune si rele, dupa 6 ani ma tem ca si-a consolidat influenta catre "baiatul mamai" si nu-i exclus sa aiba un dinte impotriva ta, fapt pentru care tu ramai mereu "dincolo". Ce fel de mama accepta pentru copilul ei sa traiasca atata timp necununat, e un mare semn de intrebare.
Cred ca un singur lucru trebuie sa faci tu, in fiecare clipa a luciditatii tale: sa spui mereu "Doamne, incotro ma indrept? Stiu ca merit toate necazurile care mi le dai si NU mai cartesc pentru nimic, dar trimite-ne ajutorul Tau, cum crezi tu ca e mai bine!" Acest: "NU O MAI SUPORT", te trimite in bratele deznadejdii si chiar sa nu te astepti sa te mei si ierte. Fiindca nici tu nu ierti.