View Single Post
Vechi 12.07.2012, 09:47:47
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adriana Cluj Vezi mesajul
adica "mai opreste-te""!!!!
Draga mea, cred că ai priceput pe dos, păi nu eu trebuie să mă opresc ci ei trebuie să se oprească, adică ei trebuie să-și zică loruși ''Stop, până aici, am distrus destul, am mințit destul, am păcălit și furat destul, am bârfit și am plănuit destul răutatea... gata! AJUNGE!''

Dar ei nu-și zic așa ceva, ei sunt gata să moară de gât cu Românikaa, ei nu se vor întoarce și nu vor crede niciodată, căci sunt fii ai pierzării, fii rătăcitori, fii risipitori... ei sunt copiii cei mai nenorociți de tătucii lor comuniști și socialiști, ei nu mai au cale de întoarcere, ei nu mai pot să-și zică loruși STOP!

Nu l-ai văzut pe Ponta cât de frumos vorbește engleza? Și se lăuda că știe și italiana, spaniola și altele și că doar germana nu o stăpânește... și cât de drăgălaș și simpatic este și cât de dulce vorbește el... însă ce folos? La nimic nu-i folosește căci e un politician terminat, și-a ratat carierea în 3 luni, s-a pierdut. Practic e mort din punct de vedere politic și al credibilității și onestității, este pentru eternitate: ăla care a dat lovitură de stat și l-a suspendat pe președinte pe nedrept pentru minteres electoral făcând credibilitatea României praf, a doborât ronul la minime istorice încontinuu, i-a păcălit pe români și toată populația cu 8% și 2013... și tot el a fost demonstrat că a plagiat pentru spor de 15% și pentru titlul de doctor obținut fraudulos și a desfințat comisiile care l-au judecat, tot el s-a dat drept master ca noi să fim slaves, și nu oriunde ci în Sicilia, Catania, iar când a fost prins a șters-o... din CV, și tot el a încercat să-l scape de pușcărie pe mentorul său întru fărădelegi, tot el e tipul cu ordonanțele de urgență curat murdare adică anticonstituționale, e co-autor al puciului parlamentar, e mincinosul pinochio fără rușine discipol al marelui baron de Mucichausen, de cornu' și laptele, care i-a numărat ouăle și găinile și nu i-a ieșit numărătoarea, au fost cică numai 15milioane de alegători pe liste... și toate aceste epitete nu sunt inventate de vre-o răutate malefică sau că cică ar fi fost răutăți apărute din pisma politică a adversarilor care au lansat campanii murdare de discreditare, din războaie nedrepte, nu, ci singur și le-a lipit pe obraz și pe frunte ca pe niște cicatrici purulente urât mirositoare... și ele nu mai au vindecare niciodată din păcate.

Există sigur însă posibilitatea luării vieții de la 0, să ia totul de la început, adică își dă demisia de onoare, recunoaște public toate faptele urâte făcute în ultimii 22 de ani alături de tvarăși și pretini, toate minciunile și răutățile, își cere iertare poporului român căruia el i-a batjocurit și decredibilizat țara, își dă demisia din USL și vine spășit alături de Ungureanu ca să-l călăuzească el mai departe pe calea cea bună, și așa va mai avea o șansă și o carieră politică onorabilă.

Dacă nu va face cu multă seriozitate gestul acesta, cerându-și iertare de la Dumnezeu, de la Băsescu și poporul român și de la toți colegii și de la toate partidele cu care a luptat cu patimă murdară, dacă nu va avea puterea s-o facă, atunci e terminat, e o tânără speranță care a murit, e un cadavru politic, o hienă, un coiot, o maimuțică teribilă, o găgăuță, un impostor care nu mai are cum să scape de faptele sale care-l caracterizează definitiv!

Sincer îmi pare rău de el căci are calități de foarte mare politician însă fără caracter, cuvânt, dreptate, adevăr, nu este decât un periculos moroi cu boticul înfipt în gâtul poporului român.
Adio dragul meu Copy, Copy Paste... îți zice prietenul tău Forest, Forest Gump!

Așa se întâmplă dacă-ți permiți să-ți dai prea multe aere... de procuror, sau prim ministru sau viclean zvoner și răspândac de rahat... turcesc.

Last edited by vsovivi; 12.07.2012 at 10:15:02.