Citat:
În prealabil postat de Cornel Urs
Bine,
acum se pune intrebarea: daca un membru AZS se inroleaza intr-o armata si participa la razboi, ucigand (spre exemplu, atras de solda consistenta, decide sa faca parte din Legiunea straina, mergand sa ucida in calitate de mercenar contra unei retributii), Biserica AZS ii retrage acestuia calitatea de membru?
Raspundeti, va rog, prin da sau nu, vreau un raspuns precis, nu divagatii! In functie de acest raspuns, voi trage concluzia in ceea ce priveste caracterul dumneavoastra!
|
un frate mi-a dat un sfat bun, sa nu mai port conversatii cu dumneavoastra, si am zis ca asa voi face, o perioada, insa vazand anumite discutii m-am gandit sa va mai dau o sansa, poate sunteti om de caracter si recunoasteti ceea ce este adevarat!
am observat ca sunteti online de mult timp si totusi nu raspundeti la aceasta intrebare pusa mai sus!
ceea ce inseamna ca raspunsul este "nu", ca mercenarul nu isi pierde calitatea de membru AZS, chit ca omoara oameni pentru bani!
de ce nu ati recunoscut acest aspect de prima data? va este rusine? vreti sa prezentati intr-un mod imaculat biserica AZS? pentru ce mintiti si ascundeti adevarul?
putin imi pasa mie daca adventistii omoara sau nu, tot ce am vrut a fost sa scot la iveala daca sunteti om de caracter sau nu! si nu sunteti!