Oare de ce femeile sunt atat de agresive unele cu altele?
Povesti cu soacre sunt destule insa acum ies la iveala si povesti diavolesti cu cumnate;stiti ghicitoarea aceasta:cine este cel mai mare dusman al unei femei?O alta femeie!!!!
Am o prietena romanca care s-a casatorit cu un american aici,iar cumnata-sa este foarte dispretuitoare cu ea.Poate ca nu mi-ar fi sarit in ochi rautatea acesteia daca nu as fi auzit urmatoarea poveste:
Prietena mea ii cumpara un mic cadou cumnatei ei,iar cand se intalnesc cumnata ii spune cu zambetul pe buze"multumesc pt cadou,am crezut ca fratele meu mi l-a trimis dar am gasit biletul de la tine si m-am mirat ca fratele meu sa scrie atat de mizerabil in lb. engleza,asa mi-am dat seama ca ai fost tu"!
Dragut,ca intre femei!
Acum,vorba fie intre noi prietena mea stie lb.engleza foarte bine,locuieste aici de mult timp,nici nu se pune problema greselilor gramaticale pt un simplu bilet(as fi crezut daca era vorba despre o lucrare de doctorat).
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
|