Citat:
În prealabil postat de Doriana
Niciodata nu am avansat alta lista sau alte nume si nu am spus ca editheaven ar fi clona. Cei de mai sus sunt singurii de care am spus vreodata ca sunt clone si imi mentin pozitia. Hai sa nu mai continuam spamul. Spor la scris!
|
nici eu nu-mi doresc sa continui o discutie inutila, totusi sa nu credeti ca ati scapat ! in momentul in care ati facut niste acuzatii, fiti gata sa raspundeti intrebarilor ce va vor fi puse !
sa recapitulam: intr-adevar, Doriana nu a mentionat pe "editheraven", insa colega dumneaei de "giumbuslucuri", doamna Delia, l-a mentionat ba chiar l-a somat in scris sa-si decline identitatea, in data de 11.07.2012, ora 09:02:09, deci acum 2 zile !
concluzia? daca Doriana era convinsa ca domnul Edi nu este o clona, de ce nu a facut precizarea ??! sa fi intervenit, sa corecteze ideea eronata a doamnei Delia din moment ce doamna Delia l-a somat pe domnul Edi ! asa se impunea, insa doamna Doriana a tacut chitic in tot acest timp, de ce? pentru ca nu era sigura daca domnul Edi este sau nu clona si a asteptat sa vada raspunsul domnului Edi !
ei bine, cum poate doamna Doriana sa fie atat de sigura cu privire la celelalte nume invocate ca ar fi clone, daca s-a vazut clar si a recunoscut ca pe domnul Edi l-au bagat in oala si nu trebuia ???