View Single Post
Vechi 13.07.2012, 14:54:59
moldoveanu's Avatar
moldoveanu moldoveanu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.03.2011
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de windorin Vezi mesajul
Problema pe care am auzit'o ridicata n'ar fi partea vazuta a lucrurilor, ci cea nevazuta, anume trecutul cel tulbure. Am vorbit despre aceasta cu cativa colegi, mai demult, si am vazut cum toti ne puneam probleme daca am putea accepta trecutul ei.
Probabil ca sunt multi care au asemenea neveste dar nu stiu. Nu inteleg de ce va preocupa atat de mult trecutul dar nu spuneti nimic de viitor. Si daca o iei virgina si ea descopera ca e nimfomana dupa casatorie? Sau poate pur si simplu descopera placerile trupesti si acestea sunt mai puternice decat poate sa duca? Vad ca nu-si pune nimeni problema ce se intampla daca e desfranata dupa ce s-a casatorit.

Dar ce te faci daca nu are nici nu a avut pacatul desfranarii dar descoperi ca e o persoana rea, fara iubire macar si fata de propriii copii? Ce ai prefera: o scorpie de la care copiii vor creste traumatizati si vor umbla prin psihologi sau una care e iubitoare dar mai calca prin strachini?
Multe intrebari fara raspuns, evident toti ar vrea una ideala. Multi in prostia lor chiar cred ca au si gasit-o cand se casatoresc :)
Si asta ii face si mai ridicoli. De fapt asta cred ca e a doua cea mai dominanta caracteristica a oamenilor dupa pacatosenie: ridiculozitatea.