Citat:
În prealabil postat de windorin
Problema pe care am auzit'o ridicata n'ar fi partea vazuta a lucrurilor, ci cea nevazuta, anume trecutul cel tulbure. Am vorbit despre aceasta cu cativa colegi, mai demult, si am vazut cum toti ne puneam probleme daca am putea accepta trecutul ei.
|
Probabil ca sunt multi care au asemenea neveste dar nu stiu. Nu inteleg de ce va preocupa atat de mult trecutul dar nu spuneti nimic de viitor. Si daca o iei virgina si ea descopera ca e nimfomana dupa casatorie? Sau poate pur si simplu descopera placerile trupesti si acestea sunt mai puternice decat poate sa duca? Vad ca nu-si pune nimeni problema ce se intampla daca e desfranata dupa ce s-a casatorit.
Dar ce te faci daca nu are nici nu a avut pacatul desfranarii dar descoperi ca e o persoana rea, fara iubire macar si fata de propriii copii? Ce ai prefera: o scorpie de la care copiii vor creste traumatizati si vor umbla prin psihologi sau una care e iubitoare dar mai calca prin strachini?
Multe intrebari fara raspuns, evident toti ar vrea una ideala. Multi in prostia lor chiar cred ca au si gasit-o cand se casatoresc :)
Si asta ii face si mai ridicoli. De fapt asta cred ca e a doua cea mai dominanta caracteristica a oamenilor dupa pacatosenie: ridiculozitatea.