Citat:
În prealabil postat de editheraven
In primul rand sunt baiat. Nickul vine de la edi the raven.
Apoi eu nu discut lucruri doctrinare si nici care tin de religie sau biserica ca forma de organizare. Sunt altii mult mai in masura sa o faca. Nu pot fi aparatorul cuiva la fel cum nu pot fi nici acuzatorul cuiva. Imi place sa fiu echidistant atat timp cat asta nu ma obliga sa fac compromisuri.
Am vazut ca s'a discutat despre cum ca ar fi mai multi useri in spatele carora se asund, de fapt, acelasi om. Eu nu am postat doar aici, dupa cum se poate vedea, am ales alte subiecte care cu adevarat pot fi dezbatute. Nu am treaba cu nimeni de pe acest forum. Eu am cont si pe alt forum crestin de 4 ani de zile. Se va vedea in timp mai ales prin aderenta fiecaruia la anumite subiecte cine si ce gandeste. Eu sunt si am fost doar edi the raven, nick purtat pe absolut orice forum.
|
Oh, ma iertati domnu Edi, ma gandeam eu ca ceva nu e regula cu the raven. Da credeam ca poate e numele de familie. Ca daca era female, trebuia sa fie ediththecrow.
Nu-i nimic, modificam scriptul. Vreti sa fiti dvs. vecinul de la 2? E aproape de biserica, dvs. sunteti pro-penticostal, aveti niste vecine, una si una…numai avantaje.
Poate in timp, reusiti sa va imprieteniti cu domnu Cornel, who knows...
Totusi, nu ne-ati spus, cum de nu v-ati indignat de ce au afirmat unii useri, gen Cornel Urs, sad story, Suzana despre penticostali? Domnul Cornel ne-a spus ca sunteti pro-penticostali, de aceea ma gandesc ca ar fi trebuit sa nu va lasati asa calcata in picioare optiunea/inclinatia penticostala.
Vad ca si pe writer am facut-o transgender din greseala. Sorry, e greu tare cu invazia asta de anti-penticostali, toti facuti pe acelasi calapod, de
parca-s xeroxati!
P.S.
Suzana, sa ne spui localitatea si eventual numele strazii unde e biserica cu pricina, ca poate unii de pe aici au relatii la Ministerul Cultelor si la cel al Justitiei, si va putem ajuta cumva, sa nu mai fiti deranjati de penticostali.