Subiect: urmeaza RMN
View Single Post
Vechi 14.07.2012, 20:49:58
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Colegii mei de forum ti-au oferit incurajari si sfaturi bune!
Eu as mai adauga faptul ca ai nevoie sa iti cresti imunitatea si mai ales ai nevoie de antioxidanti,iar pentru asta spirulina si chlorella sunt extraordinare.Se gasesc sub forma de pudra,iar ca sa nu fac reclama retelei de magazine,imi poti scrie pe privat si iti explic exact unde.
Deasemenea,uleiul de sunatoare este extraordinar,are efecte antitumorale,iar pe parte psihica trateaza starile de anxietate si depresie.Il gasesti in magazinele de naturiste si este foarte ieftin.
In rest,eu ti-am mai scris si in trecut,iar din ce postai alte dati,este posibil ca implicatiile afectiunii sa fie de natura psiho-somatica,daca vei avea deschiderea,iti mai pot oferi mici sugestii in privat,insa asta va ramane doar la latitudinea ta.Dumnezeu sa te ajute si mult optimism si curaj iti doresc,draga mea!

PS:Am uitat sa iti spun,ca este de preferat sa excluzi pe cat cu putina carnea, mai ales cea rosie,eventual sa mananci carne mai slaba,alba,cum este pestele,legume,fructe,daca se poate cat mai putin preparate termic sau chiar deloc,pentru a nu le distruge enzimele si proprietatile naturale si sa excluzi preparatele alimentare care contin chimicale,conservanti s.a.m.d.

Last edited by heaven; 14.07.2012 at 21:02:17.
Reply With Quote