Subiect: penticostalii
View Single Post
Vechi 14.07.2012, 21:21:00
Cornel Urs's Avatar
Cornel Urs Cornel Urs is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.05.2012
Locație: Miercurea Ciuc - Harghita
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de MihaiG Vezi mesajul
Domne, multe am auzit spuse la adresa penticostalilor, dar că ar fi o grupare ezoterică este prima oară când aud.

Domnul Urs, dacă tot vreți să faceți cruciadă antipenticostală, ascultați un sfat, ați fi mai convingător dacă ați avea proprietatea termenilor. Altfel, nu reușiți decât să vă faceți de râs.
pai nu vedeti situatia de fata? doamna Doriana, initiata ezoterica a penticostalilor, vede si aude lucruri pe care altora nu le este dat sa le vada sau auda...sunt convins ca daca va fi intrebata pe ce s-a bazat cand a construit acea faimoasa lista a clonelor lu' peste, o sa raspunda ca a primit niste viziuni sau a auzit un glas (surse externe nedisponibile unora ca mine !)

probabil nu sunteti familiarizat cu conceptia apartenentilor acestei religii, insa multi penticostali sustin ca primesc tot felul de revelatii, atitudine straina celor din alte culte, de aia am zis, ca doamna Doriana, ca multi alti penticostali, se considera un fel de ezoterici, adica au in posesie ceva ce altii nu au si anume inspiratie de la Duhul Sfant (tot felul de profetii, de talmaciri si viziuni care mai de care!)

deci "initiatii" cultului penticostal, vad si aud lucruri supranaturale, asta-i face ezoterici, intelegeti? pentru ca un profan ca mine (chipurile), nefiind in credinta respectiva, nu are acces la ceea ce ei au.

ps.: eu unul nu mi-as permite sa ma hazardez incat sa fac aluzii ca X e clona lui Y dar ...eu nu sunt un initiat, nu? altii au har, cum e doamna Doriana, si ei stiu...

Last edited by Cornel Urs; 14.07.2012 at 21:23:33.