View Single Post
Vechi 15.07.2012, 13:48:39
mirabela mirabela is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.03.2009
Locație: germania
Religia: Ortodox
Implicit o minune a sf ioan rusul

uraaa!!! era luna aprilie, o duminica insorita, in acea zi aveam avion spre casa, spre Romania! bucurie mare! am ajuns sa ne spovedim( Doamne-ti multam!) si impartasim. tot in acea zi, povestind cu un parinte la manastire aflam despre o noua minune a sf ioan rusul( pe atunci nu stiam ca sotul meu este bolnav) un tanar din vestul tarii, vine la manastire in jud. hunedoara, avea o problema la picior, nu era nici rupt, si nici entorsa nu avea. fusese la mai multi doctori si nu prea aveau ce sa-i faca, venise cu gandul la manastire sa se faca bine. cum manastirea e pe un deal, a cazut si s-a lovit mai rau la picior. un parinte i-a spus sa se roage sf. ioan rusul, 40 zile, paraclisul si acatistul sf. ioan rusul. tanarul s-a intors in orasul natal, s-a rugat sf , iar in a 40 zi, noaptea a venit sf ioan rusul la el, si i-a indreptat piciorul, iar dimineata piciorul era vindecat. s-a reintors cu bucurie in manastire povestind minunea.

spre sfarsitul concediului, reusim sa ne facem analizele medicale. sotul meu... avea o prob la ficat, analizele ....triple, in prima faza d-na doctor crezuse ca e hepatita( doamne iti multumesc!), nu era hepatita dar putin a lipsit, toxicitate ff mare. ne-am intors in germania( sotul meu lucreaza 6 zile pe sapt, o saptamana de noapte, o saptamana de zi) a inceput regimul...si un singur medicament un hepato protect. mi-am adus aminte de minunea sf ioan rusul, de la manastire. si m-am rugat 40 de zile(aveam binecuvantarea duhovnicului sa ma rog sf. ioan rusul), paraclisul si acatistul sf ioan rusul pt sotul meu. la o luna trebuiau repetate analizele. in luna mai in germania, landul hessen, sunt ceva sarbatori, si am mers la medicul de familie sa-l programez pt analize. l-a programat peste cateva zile, apoi rezultatul a venit peste cateva zile bune din cauza sarbatorilor locale. Rezultatul l-am luat intr-o zi de luni , analizele scazusera ff mult, aproape de limite normale, nu pot sa va descriu cata bucurie era in sufletul meu, stiam ca sf ioan rusul ne ajutase. peste cateva zile am realizat, duminica fusese a 40 zi de rugaciune, iar luni am luat rezultatele.

multumesc bunule dumnezeu, multumesc maica domnului, multumesc mantuitorului si sf. ioan rusul.

minunat este dumnezeu intre sfintii sai.

doamne ajuta!
Reply With Quote