Se mai vorbeste iarasi despre faptul ca cei ce cauta ar trebui sa citeasca multitudinea de carti care exista. Aceste carti sunt foarte bune in cazul in care omul cauta informatie. Insa exista mult mai multe feluri cautari, iar una dintre cele mai arzatoare este nevoia de mantuire uneori imediata dintr-un anume pacat. De exemplu demonizatul din Gadara, raul de el...nu a avut vointa sa citeasca carti sau sa caute preoti. Insa Iisus a inteles ca nu putea sa ii ceara asta si l-a mantuit de demonii care il posedau, ca sa poata citi si el carti mai apoi. Sau macar sa inteleaga ce se predica.
La fel, leprosii sau parintii cu copii demonizati. Nu au fost trimisi intai sa se asigure ca tin la litera credinta (pe care nici nu o cunosteau), ci li s-a venit in intampinare rezolvandu-li-se o problema stringenta. Iar asta a adus credinta in inimile lor. Mai departe au putut cauta si ei.
Lui Iair ii murise fetita. Ce carte ar fi trebuit sa citeasca pentru a si-o primi inapoi?
In Biserica de astazi este din fericire destula informatie scrisa. Insa nu mai sunt oameni care sa mai adune demonizatii de prin morminte si sa invie mortii, fizici sau spirituali. Caci celor care au capul mare de informatie le lipseste practica si trairea cu Hristosul care invie morti si vindeca boli (trupesti, sufletesti si spirituale).
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Last edited by Doriana; 15.07.2012 at 18:53:36.
|