Subiect: penticostalii
View Single Post
Vechi 15.07.2012, 19:15:48
Suzana's Avatar
Suzana Suzana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.07.2012
Implicit

Doriana, te rog, crede-ma, as dori sa scriu lucruri bune despre penticostali, dar nu prea am ce, efectiv, cu unele mici exceptii! adica sunt niste oameni ciudati, inchisi in sine, ursuzi, daca doresti sa porti o conversatie cu ei, sau macar sa-i saluti, se uita cu o respingere in priviri, parca s-ar feri de oameni, nu au deloc incredere. Am impresia ca asta se datoreaza celor care le tin predici, li se spune ca ei sunt mai "speciali" si ca altii, din afara acestei religii, ar avea ceva contra lor. Nu avem nimic contra lor, insa ne dorim sa fie si ei niste cetateni onorabili ai societatii. Atat si nimic mai mult! Nu am nimic contra modului lor de rugaciune sau contra comportamentului lor, dar respectul este ceva pe care-l datoram oricui, oriunde ne-am afla...Ei sunt niste oameni la locul lor, insa in anumite aspecte ar trebui sa-si dea seama ca fac parte dintr-o societate umana si ca nu sunt singurii cetateni! si iarasi nu-mi place aerul acela de superioritate si chiar aroganta, pe care multi penticostali il au.