SI MIE MI-AU APARUT IN UNELE FILMARI ENTITATI LUMINOASE ..DAR nu le-am observat desi filmarile le-am urmarit de 3 0ri ,la copierea pe caseta video ,la copierea in calculator si la trecerea prin filmari pt.a salva poze.Am observat aceste evenimente ca sa le zic asa doar dupa ce am pus videoclipurile pe canalul meu de pe youtube.De ex.la ultimul HAIFA,ISRAEL ,la apeductul roman imi apare prin aparatul video o cruce luminoasa pe cer.Eu nu am observat asta nici macarcind am facut videoclipul pt.ca nu urmaream asa ceva.La CROAZIERA PE NIL imi apare o entitate luminoasa care seamana cu un iger in zbor,pe care eu nu il urmaresc cu aparatul cind dispare din cimpul vizual pt ca eu eram atenta la filmarile de pe NilCel mai interesant este la copacul SF.EFREM CEL NOU de la ATICA,GRECIA unde a fost martirizat Sf.EFREM ,UNDE APARE O ENTITATE CU HALOU ALB IMPREJURUL CAPULUI ,CARE SETE TRANSPARENTA,SE VEDE COPACUL PRIN acea entitate care se afla in genunchi si apoi isi schimba pozitia si msta pe un scaunel cu o carte in mina din care citeste.Este un mesaj pt.mine...cred pt.ca SF.EFREM CEL NOU este cel care mi-a ajutat sa merg in GRECIA la locurile sfinte intr-o perioada in care mi-ar fi fost imposibil sa plec de acasa.Mare si grabnic este ajutorul sfintilor!!Urmariti aceste videoclipuri care m-au surprins si pe mine cu asa mare intirziere de la filmari.Chiar daca nu urmarim asa ceva semne si minuni totusi din cauza pacatseniei noastre nu putem vedea cu ochii direct ,dar prin mila Domnului ele ne apar pe aparate video si foto...spre a nu ne indoi de nimic,adica semnele exista si daca noi nu le vedem cu ochi liberi ,sfintii pot fi aproape de noi si daca nu ii vedem cu ochiul nostru liber,Aceste aratari apar cred eu spre intarirea credintei noastre.
http://www.crestinortodox.ro/forum/n...ote=1&p=457356