Citat:
În prealabil postat de ioan cezar
Pai bine fratilor! V-ati dat prietenii mei de atatea ori pe aici, m-ati uns cu vorbe frumoase si cand colo, iata, pe la spate, va infruptati impreuna...
Pai bine, daca s-a deschis, precum vad, o carciuma sau un fast-food aici pe forum, tocmai pe mine ati omis sa ma anuntati?
Va iert, daca imi pastrati un rand de pufuleti cu sare si-un pahar de vin ros, fie si la toamna cand or fi gata nucile (pe astea le dau eu, din nucul de la tara).
|
Sper sa ma ierti ca sunt offtopic(ca mai intotdeauna :)
Iconul pe care l-a postat Dl. Mihai Dragomir semnifica ca se aseaza cu floricele de porumb sa vizioneze schimbul de pareri dintre dvs si Dl.Zaharia2009,exact cum te pregatesti pt un film...
Acum nu stiu ce simboliza tapul de bere...probabil ca unii prefera berea la film in locul floricelelor?Tot ce se poate :)
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Last edited by Yasmina; 15.07.2012 at 20:34:11.
|