View Single Post
Vechi 15.07.2012, 21:15:10
Demetrius Demetrius is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.04.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de DianaRoxana;
de ce a fost inventat divortul?
Abia m-am inscris pe forum si de cateva zile citesc multitudinea de subiecte si postari si nu mai satur. Daca stiam de existenta acestui forum poate ca acum nu eram asa de trista de lucrurile care mi se intampla. Am vazut ca foarte multe persoane de pe forum ofera sfaturi pertinente la problemele expuse si isi ofera ajutorul celor care au nevoie. De aceea am indraznit sa scriu si sa va cer un un sprijin sufletesc...
8. El le-a zis: Pentru învârtoșarea inimii voastre, v-a dat voie Moise să lăsați pe femeile voastre, dar din început nu a fost așa.(Mt19,8)

Scrisoarea ta m-a emoționat, DianaRoxana, și văd că vrei ca el să se întoarcă la tine, iar atitudinea ta mă bucură, dar până asta se va împlini va mai curge multă apă pe Dunăre și multe rugăciuni vei face tu Domnului.

Binecuvântarea lui Dumnezeu nu e o garanție cu care El ”ștampilează” legământul vostru, ci e luarea Lui aminte la promisiunea din inimile voastre, care în fața Lui sunt promise una alteia, iar în aceste condiții trebuie să vă feriți fiecare în parte de tentații, să vă ajutați și să vă iertați unul altuia.

Tentația apare totdeauna numai după ce Dumnezeu atribuie fiecăruia puterea de a rezista tentației; soțul tău e acum mai hărțuit și va trebui să ai multă răbdare cu el, pe de-o parte, dar și să te rogi mult Bunului Dumnezeu să nu-și întoarcă fața Lui de la inimile voastre, pe de altă parte.

E nevoie de asemenea să te înarmezi cu răbdare, să te rogi să fii tare și să nu te mai întrebi ”de ce?” pentru că necuratul s-ar putea să-ți inducă niște ”păreri” care să ți se pară rezonabile, dar care să rupă puntea șubredă dintre voi; de aceea v-a dat Dumnezeu această încercare pentru că puntea dintre voi(relația voastră) n-a fost puternică de la bun început, dar care se va întări dacă tu vei avea răbdare cu tine și nu te vei schimba.
13. Dar cel ce va răbda până sfârșit, acela se va mântui.(Mt24,13)

El nu e confuz în privința ta, ci în privința lui, așa că dacă tu vei avea răbdare cu tine(să nu te schimbi) el va veni negreșit înapoi la tine.

În fața lui Dumnezeu voi v-ați dat deja inimile voastre și nu mai puteți să dispuneți de ele după bunul plac fără să-l supărați pe El, deci ”ultimatum” între voi nu există așa cum s-a mai spus mai sus.
Ai răbdare!

Doamne ajută!
Reply With Quote