Citat:
În prealabil postat de primus
ca sa iti raspund si la cealalta intrebare, nu ma duc la biserica sa ma spovedesc. (mi-e frica sa nu fiu turnat la securitate. :) - GLUMESC, GLUMESC)
nu ma duc pentru ca nu am ce sa spovedesc, daca am facut o greseala o repar singur si imi cer iertare celui fata de care am gresit. repet, credinta mea in dumnezeu nu o masor in respectarea canoanelor sau a datinilor bisericesti. cred ca e un mod mai gnostic de gindire, nu-mi dau seama, dar pe mine nu ma deranjeaza.
|
..acum te intreb si eu pe tine, ai dus vreodata un sac cu pierte in spinare? daca nu stiai este foarte greu; ei bine asta face sufletul tau ,duce un sac cu pietre care sunt pacatele tale mai mari sau mai mici( si imi cer scuze ca fac referire la tine dar stiu cum sti si tu la fel de bine ca toti oamenii au pacate), iar daca nu stiai si pacatul savarsit doar cu gandul este la fel de grav ca cel savarsit in realitate si nu sunt putine gandurile cele rele, iar singura data cand sufletul tau va arunca sacul va fi atunci cand te vei impartasi.