Citat:
În prealabil postat de DianaRoxana
... recomandarea parintelui la care merg eu a fost de a nu cere ceva anume prin rugaciunile mele si a nu avea anumite asteptari in afara de voia lui Dumnezeu. Si ma lupt din rasputeri sa nu imi las gandurile sa zburde intr-o directie sau alta...
Doamne ajuta.
|
În veci, Amin!
Apreciez foarte mult recomandarea părintelui pentru că rugăciunea ideală se referă la cele veșnice pe care Dumnezeu tocmai că le are în vedere atunci când ne pune în fața tentațiilor; toate evenimentele vieții noastre sunt încercări care ne dirijează mereu spre voința Lui în măsura în care înțelegem acest lucru.
Eu m-am referit la același lucru când speram să te rogi să nu te schimbi și să nu te ”răcești” pentru că dacă nu-ți protejezi iubirea din suflet nu vei mai avea ce să-ți oferi la întoarcerea lui, iar după aceea nu vei mai avea nimic.
Tu ești încercată în această situație, nu el; în toate situațiile de acum înainte cel mai mult de câștigat vei avea doar dacă nu te schimbi și aici nu mă refer la cont bancar, la siluetă sau relații ”comode”, ci la sufletul tău pentru care cu folos l-ai vizitat pe duhovnic.