View Single Post
Vechi 16.07.2012, 15:53:01
DianaRoxana DianaRoxana is offline
Junior Member

Data înregistrării: 13.07.2012
Implicit

Zaharia, sa stii ca nu m-am gandit la faptul ca un duhovnic este doar persoana unde mergi si iti golesti sufletul de toata incarcatura pe care simti la un moment dat ca nu o mai poti duce. Chiar cred ca e o persoana care are menirea de a te indruma astfel incat sa cresti spiritual. Doar ca nu m-am implicat atat de mult pana acum incat sa caut un duhovnic. M-am spovedit la biserica de care apartin (numai la ea) dar nu la acelasi preot. Stiu ca nu e bine si de aceea sper sa pot sa merg in continuare la preotul la care merg in prezent. Chiar am nevoie de indrumarea lui si sunt constienta ca nu pot sa gasesc credinta adevarata de una singura.
Alin, multumesc de sfaturi. M-am descurcat cu fratii mei dar.... acum e prea tarziu ca sa mai am regrete, din pacate. Acum as fi vrut sa fi avut macar un copil. Vorba aceea ”Da Doamne romanului mintea cea de pe urma”. E f adevarata.
Demetrius, am observat ca ai aceeasi atitudine ca si parintele la care merg. Poate ca am nevoie sa fiu ”scuturata” putin ca sa nu ma mai lamentez atat mai ales ca Dumnezeu mi-a daruit atat de multe alte lucruri pentru care nu imi ajunge o viata intreaga sa fiu recunoscatoare. Cuvintele tale, totusi imi mangaie sufletul si imi dau speranta ca Dumnezeu imi asculta vocea chiar daca implineste lucrurile dupa voia Lui nu dupa voia mea. Conteaza mult sa nu mai am sentimentul acela de deznadejde care in urma cu vreo 2 luni ma facea sa nu mai vreau nimic de la viata, nici macar viata insasi.
Doamne ajuta. (ar trebui sa spun mai des rugaciunea aceasta scurta)
Reply With Quote