View Single Post
Vechi 16.07.2012, 20:07:44
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mosh-Neagu Vezi mesajul
Din pacate acest gen de sfaturi sunt la ani lumina de sfanta ortodoxie.
Oameni buni, oare chiar nu puteti face diferenta intre pace si razvratire? Impotriva cui ne razvratim? Care-i experienta de viata pe care-o avem? Oare n-am inteles ca scapand de un rau mic, mai mult ca sigur ne alegem cu un rau mult mai mare care ne va sufoca? Cum poti sa spui ca daca te rogi la Dumnezeu NU SE VA INTAMPLA NIMIC? Imi pare rau ca spun ceea ce simt, dar asta este cel mai anti-ortodox sfat (ca sa nu-i spun chiar satanist) pe care l-am vazut eu pe acest forum. Pacat ca cel care-l da, se mai considera a fi... ortodox...
partial ai dreptate...dar ce ai vrea sa faca biata femeie? Sa stea si sa suporte opresiunea soacrei pana ce soacra isi va da obstescul sfarsit? Viata e un dar de la Dumnezeu amice si fiecare om trebuie sa se bucure de acest dar. Cum poate un om sa se bucure de viata cand soacra sare tot timpul cu gura pe tine MEREU nemultumita? Tu ai putea? Cel mai bine pentru doamna in cauza este sa se separe de soacra iar daca sotul nu vrea sa plece in alta parte. Sunt SIGUR ca sotul in cel mult o saptamana va veni dupa ea. E foarte usor sa dam sfaturi duhovnicesti cand nu suntem noi cei ce avem astfel de necazuri...dar i-a sa incercam sa ne punem in pielea acestei doamne. Citeste si putina psihologie...apoi mai vorbim!

Last edited by stefan florin; 16.07.2012 at 20:10:01.
Reply With Quote