View Single Post
Vechi 16.07.2012, 22:51:39
laurastifter laurastifter is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.06.2008
Locație: România
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de patricia2006 Vezi mesajul
deci nu mai pot.imi vine sa mor.......daca ce sa vazut la rmn nu e o recidiva ci metastaza.in cazul acesta nu mai am mult de trait.......nu DOAMNE
Dar fizic te simți bine, Steliana?
Te întreb pentru că bunicul meu a avut metastază și se simțea foarte rău, avea dureri... Dacă tu ai o stare generală relativ bună, cred că nu poate fi vorba de ceva atât de grav, mai ales pentru că te-ai operat. Bunicul meu, Dumnezeu să-l odihnească, ajunsese la metastază pentru că i-a fost teamă să se opereze, a refuzat orice tratament... Dacă s-ar fi tratat, ar fi putut trăi și astăzi...
Așa cum ți s-a mai spus, medicul are curaj să mai aștepte 6 luni, tocmai pentru că, din experiența și cunoștințele pe care le are, și-a dat seama că rezultatul analizei nu este grav. În plus, repet: dacă ai avea metastază (Doamne, ferește!), ți-ar fi foarte rău...
Oricum, draga mea, un aspect pozitiv este faptul că tu poți comunica despre frământările tale sufletești. Este bine că nu te închizi în tine însăți. În primul rând, ar fi foarte bine să-I spui lui Dumnezeu, în rugăciune, tot ceea ce ne-ai povestit nouă despre viața ta și despre starea sufletească pe care lupți s-o depășești. Vorbește-I lui Dumnezeu despre tine! Tu n-ai nevoie de predici, ci sufletul tău însetează după Hristos!
Apoi, îți sugerez să vorbești deschis despre tine cu cei în care ai încredere, cu cei care știi că te înțeleg sincer (rude, prieteni... pe cine simți tu mai apropiat de inima ta). Ar fi foarte bine dacă ți-ai găsi și un părinte duhovnic, unul care să aibă timp să te asculte și să aibă o atitudine iubitoare, caldă, părintească.
Dacă cei apropiați nu te înțeleg, este util și să scrii în continuare aici, pe forum. Să știi că mulți dintre cei de aici sunt sincer alături de tine. Și eu, păcătoasa, te-am pomenit și voi continua să te pomenesc în rugăciunile mele. Îți sugerez să mai intrii și pe site-ul www.ortodoxiatinerilor.ro, vei întâlni și acolo persoane deosebite.

Dumnezeu să fie cu tine și cu fetița ta, Steliana!!!
Să ai multă pace și bucurie întru Hristos, Domnul nostru!
"Acesta este unul dintre motivele pentru care eu cred în creștinism: e o religie pe care n-ai fi putut-o născoci." (C. S. Lewis)
Câteva gânduri scrise de mine:
http://www.ortodoxiatinerilor.ro/iis...-duhovniceasca
Reply With Quote