View Single Post
Vechi 16.07.2012, 23:58:41
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Si chiar acum dupa ce ai aflat ce si cum inca zici ca aia erau ortodosi..
Mai sa fie...
Stiu si eu... Erau botezati ortodox, casatoriti ortodox, plateau preotul pentru nunti si inmormantari, ajutau la construirea Bisericii ducand mancare lucratorilor... Si cand faceau asta nu s-a dezis nimeni de ei.
Sunt ortodocsi, Alin, si ca ei muuulti. Pentru ei se poate face ceva. Macar sa li se explice la ce e buna biserica la construirea careia ajuta, caci lor nu le da prin cap sa intrebe, sunt prea invaluiti in intuneric. Nu ca nu ar vrea sa stie, pur si simplu nu si-au pus intrebarea. Dar cei care se considera lumina ar trebui sa ii lumineze si pe altii, alungand intunericul.

Atunci cand lumina apare intre niste oameni care zac in intuneric, sunt doua variante: ori acel om este luminat si iese din intuneric, ori pleaca de la lumina, caci prefera intunericul. Dar daca un om care se considera lumina sta mult timp langa unul aflat in intuneric si acesta ramane tot orb, e o problema cu lumina celui dintai.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14