View Single Post
Vechi 17.07.2012, 11:00:18
Floare alba's Avatar
Floare alba Floare alba is offline
Member

Data înregistrării: 06.05.2010
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit "cu cat incerci sa-i stapanesti mai mult, cu atat se razvratesc si fac pe dos"

Da, asa este Mosh-Neagu, cu cat incerci sa-i stapanesti mai mult, cu atat se razvratesc si fac pe dos. Dar si cu femeia este la fel.
De aceea pentru o relatie este nevoi de doi, cand ceva nu merge bine sa ne intrebam intai pe noi insene/insine unde am gresit sau ce nu am facut cum trebuia. Si sa comunicam. Sa spunem ce ne intristeaza si sa aflam ce-l intristeaza sau nemultumeste pe partener. Lucrurile nespuse si adunate pot refula intr-o infidelitate.
Eu sunt o idealista si acord din start prezumtia de nevinovatie oricarei persoane. Asa a fost si cu sotul meu, dandu-i intotdeauna liberatea de care are nevoie. Si nu a abuzat niciodata.
Intr-o relatie e nevoie de iubire, dar si de respect. Iar orgoliul nu are ce cauta intr-o casatorie.
Iertati-ma, incep sa o iau pe langa, multi vor sari spunand ca stiu asta, insa aceste lucruri guverneaza casatoria mea cu sotul meu.
Mihaela78, e greu sa dai un sfat cuiva care a fost inselat. De cele mai multe ori increderea acordata celuilalt este cea inselata. Chiar daca poti sa treci peste adulterul partenerului, cum ramane cu increderea pe mai departe? Este nevoie de o putere mare de iertare. Dar daca Dumnezeu ne indeamna sa iertam, noi de ce n-am face-o? Din mandrie? Hai sa lasam mandria la o parte. Si sa ne rugam pentru sotul nostru. Nu stiu, sunt multi factori in aceasta ecuatie, eu insa cred ca as ierta. Poate si pentru ca am modelul mamei mele.
Reply With Quote