Citat:
În prealabil postat de DragosP
Da, da! Dă-i telefon lu' madam Anjelica și plânge-i-te.
De parcă de 3 ani de zile n-au fost portocaliii tăi iubiți la butoane. Ăia de au furat de au rupt, uită-te la Apostu al vostru!
|
Dragul meu

coleg, Apostu e la pușcărie de aproape 1 an, dar autorii loviturii de stat și ai furtului suveranității sunt liberi și la butoane căci până azi echipa de antichriști: Iliescu, Isărescu, Bogdănel, don Georgio, CCR și echipa de fosile comuniste și masonice trădătoare conduce această țară prin minciună și nedreptate, mită și ispită și foarte multă teroare și propagandă populistă și mercenariat avocăzesc massmedia-TV, prin avocații răutății!
Deci nu e vorba de Apostu sau alții care plătesc la pârnaie pentru o vorbă lansată de serviciile conduse de PSD : '' nu mă dau jos din pat pentru nu știu ce sumă... de parcă ei se dau jos din funcții și pensii speciale și alte privilegii din bani publici'' ci e vorba că:
Ne-au furat suveranitatea și directă și aia prin interpuși căci pușcăriabilii au dat lovitură de stat în parlament și nu aplică referendumul validat cel cu 300p și o cameră de 3 ani și chiar referendumul care vine pentru demiterea președintelui și care dacă nu se va valida pentru demitere îl va continua ei cum vor ei și nu cum este constituțional ca președintele să-și reia imediat mandatul!
Deci situația e gravă, ÎN ROMÂNIA NU MAI ESTE SUVERANITATE ȘI DEMOCRAȚIE ci dictatură! (articol 2 punct 2 din constituție!)
Vrem să știm cine a tras în noi după 22 și cine ne-a bătut în 90-91-92, și de ce am fost în sclavie 42 de ani și în jefuire timp de 22 de ani și vrem să vedem de ce nu mai avem suveranitate nici prin rege, nici prin interpuși și nici directă!
Jos dictatura trădătorilor ce de 66 de ani distrug acest popor creștin!