Citat:
În prealabil postat de glykys
Astazi am facut cunostinta cu un copil foarte deosebit, fiul unei forumiste din strainatate. Acesta il ajuta pe parinte in altar si mi-a povestit si mie experienta care l-a convins in ceea ce priveste drumul sau in viata: odata, la Sfanta Liturghie, in timp ce era in altar, exact in momentul in care se canta Trisaghionul, a vazut pe masa un glob de lumina, deasupra pomelnicelor. Plin de bucurie, a luat hotararea de a fi preot.
I-am daruit o icoana cu Sfintii Apostoli si tare s-a mai bucurat. A luat-o imediat in maini, a pupat-o si a dorit sa o aiba alaturi. Nu s-a sfiit ca eram intr-un restaurant si a sprijinit-o pe masa, in locul ramas liber, asa incat sa o poata privi. Nu i-am facut o poza sa o postez aici, dar va impartasesc si voua acest lucru minunat. Ferice de el si de parintii lui! Sa ii dea Dumnezeu minte si intelepciune sa Il slujeasca!
|
Foarte frumos,un tanar intr-adevar fericit!
Ca veni vb de Trisaghion,ma poate ajuta careva sa fac rost de cantarea"Rugati pe Domnul"??
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
|