Citat:
În prealabil postat de jenica
Mirean si calator, am si eu o rugaminte:)
Acum 9 ani, mama mea a fost omorata de un medic la Iasi in spital, a fost ucisa DIN GRESEALA! Daca tot aveti spirit de "James Bond" nu vreti sa ma ajutati sa il judec pe doctorul care a ucis-o? Sau.....aaaaaa.. daaaaaaaa mama nu era maicuta, si medicul NU e preot..deci..total NEINTERESANT!! si totusi ADEVARAT! Ba mai mult acum 7 ani cand am facut prima intreventie pe coloana, asistenta de la reanimare m-a infestat cu hepatita! Hai sa o dam si pe ea in judecata..ahh iar am uitat..eu nu sunt maica si nici asistenta...Dar cazuri mai sunt cu duiumul dar...daca nu sunt fete bisericesti..le trecem la "DIVERSE" nu???
|
Cel mai bun priten al meu ar fi trait, poate, si astazi daca o nepriceputa de asistenta i-ar fi facut la timp o injectie cu adrenalina. Cunosc si eu cazuri ca cele enumerate de tine. Oricum, in urma autopsiei s-a vazut si cauza mortii, care a fost un infarct de la un cheag de sange de la un accident de masina in care fusese implicat cu cateva saptamani in urma. Nici adrenalina nu il salva. Categoric accidentul de masina a fost cel care l-a ucis. Asa si aici. Poti invinui doctorii, dar nu este vina lor. Daca nu ii aplica Corogeanu "tratamentul", nu mai era nevoie de doctori si de ambulante...
Hai sa vedem lucrurile obiectiv...