View Single Post
Vechi 18.07.2012, 14:24:35
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirela.t Vezi mesajul
q.e.d.
Tocmai ți-ai demonstrat singură că stai rău la capitolul practică.

Citat:
Dacă unui om aflat într-o situație limită, cum este cea de față a Patriciei, tu alegi să-i dai un citat de genul "Lasă, bă, că dacă ești batjocorit/ă înseamnă că așa-ți trebuie" atunci e clar că n-ai înțeles mai nimic din ceea ce ar trebui tu să faci cu literatura patristică, dincolo de a parcurge așezarea literelor din ea.
Unde dai și unde crapă. Hai să renuțăm la ceea ce am vrut să transmit eu prin mesajul respectiv și la ceea ce ai înțeles tu. Ești departe de a înțelege.

Citat:
PS: am vrut să-ți atrag atenția asupra unor lacune, însă persoana ta nu mă interesează în mod special, nu te supraestima !
Păi dacă nu te interesează nu mai adresa întrebări în acest sens. Am o rugăminte: renunță la a-mi mai atribui tot felul de ”virtuți”...nu cred că ești în măsură...și încă ceva dacă nu-ți convin postările sau replicile mele, te rog ingnoră-le.

Citat:
PPS : oare bunul samarinean, când și-a găsit aproapele căzut între tâlhari, i-a spus: Bine ți-au făcut, lasă că Dumnezeu nu-ți dă decât ce-ți trebuie pentru mântuire ?! probabil că nu, ptr că sigur nu citise literatura patristică a vremii (nu era preot, nici levit !).
Prost exmplu ți-ai ales...dar fie cum spui tu...apropo ceea ce am citat este din Sfinții părinți...dar cine știe poate ești mai înțeleaptă decât ei...în acest caz te invit să te contrazici cu ei nu cu mine.
Reply With Quote