Subiect: CAZUL TANACU
View Single Post
Vechi 09.10.2007, 14:57:04
Mirean Mirean is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.03.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de jenica
Si inca ceva Mirean, daca ma doare ceva din toata povestea asta..nu e nici Corogeanu nici maicuta care a murit saraca (Dzeu sa o ierte ca a mers la Bucurie, nici IPS Corneliu (care va seama in fata Lui Dzeu ptr oile sale.. ma DOARE ca tvr a transformat totul intr-un film de groaza! A facut din taina TEATRU! Nu iti doresc sa vezi cu adevrat un demonizat, eu am vazut cu ochii mei si nu unul..crede-ma nu mai vreau sa vad! As avea o singura intrebare, daca consideri ca sunt bolnavi psihic ( unii da sunt) de ce reactioneaza la Aghiazma? De ce se linstesc DOAR CU AGHIAZMA si nu cu medicamentele? Sa nu imi spui ca Nu crezi..pentru ca Dzeu mi-e martor, EU am vazut cu ochii mei! DE CE? care e logica? Dar e mai bine sa judecam la nesfarsit un biet preot, sa scriem aici romane de "vorbe in vant"..in timp ce Timpul nostru zboara. Ca maine mor si atunci nu voi fi intrebata de corogeanu ci de timpul meu..asa ca eu ma retrag. Iti doresc Mantuire!
am fost obraznica stiu dar!! NU ma scuz! ASTA SIMT!
Care este taina?
Am spus ca am vazut "demonizati". Nu citesti tot?
Irina nu era maica...era "sora de ascultare".
Se calma cu medicamente si asista la Sf. Taine fara probleme. Se comporta ciudat numai in lipsa medicamentelor. Asta inseamna demonizare? In cazul asta spitalele de psihiatrie ar trebui desfiintate, nu?